Casa de Lino – Nigüelas

FotoFotoFotoFoto

Casa de Lino is gelegen in het witte dorpje dorp Nigüelas, dat zich nestelt op 938 meter boven de zeespiegel in de prachtige Lecrin Vallei, gelegen aan de voet van de Sierra Nevada en halverwege tussen Granada en de Costa Tropical.

Het charme hotel was oorspronkelijk een groot familiehuis en dateert uit de 16e eeuw. Het werd volledig gerestaureerd in 2008 met behoud van zijn oorspronkelijke stijl en met invoering van de gemakken van de moderne architectuur. Het heeft nu 10 sfeervolle kamers ingericht met antieke meubels, een grote overdekte inpandige patio met een bistro-restaurant, ontbijtruimte, gezamenlijke woonkamer met aangrenzende buitenpatio alsmede een zeer groot dakterras.
Casa de Lino is gelegen in het centrum van Nigüelas, dichtbij alle  voorzieningen.

Vanaf het grote dakterras heeft u een prachtig uitzicht op de Sierra Nevada en over het dorp. Een bijzondere plek waar u kunt ontspannen en tot rust kan komen. Uw dag begint met een uitgebreid ontbijt in de ontbijtruimte. U kunt na het ontbijt heerlijk relaxen op het dakterras, desgewenst met nog een kopje koffie of thee. Een badhanddoek voor op de zonnebedden ligt voor u klaar en we hebben een uitgebreide collectie leesboeken en tijdschriften alsmede een informatiemap. WiFi is gratis beschikbaar. Drankjes pakt u gewoon zelf uit de honesty-bar.

Van woensdag tot en met zondag kunt u in onze bistro heerlijk brunchen, lunchen en dineren.
Onze bistro bevindt zich in de sfeervolle overdekte patio. Afhankelijk van het weer serveren wij brunch, lunch en diner in de buitenpatio.
Voor meer informatie zie faciliteiten.

Graag laten wij u kennismaken met het prachtige binnenland van Andalusië, de oude (Moorse) cultuur, het Spaanse dorpsleven en de Spaanse keuken.

Algemene faciliteiten


Reservatieaanvraag

Verdere informatie


*: Prijzen zijn indicatief en kunnen in tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest recente prijzen, contacteer de eigenaars.

Bent u de eigenaar van deze accommodatie? Beheer hier uw pagina.

Contact

18657 Nigüelas
Spanje

Reservatieaanvraag

Contacteer vrijblijvend

Andere charmeverblijven in de buurt...

Deel uw ervaringen!

Hebt u in Casa de Lino verbleven? Laat hier weten wat u ervan vond, en help anderen een goede keuze te maken!

Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

Uw ervaring
Verplicht veld. Als u dat wil, kan u ook uw initialen gebruiken.
Verplicht, maar wordt niet weergegeven. Wij sturen geen spam.

Vink het vakje aan.

Beoordeling

Geheel vrijblijvend. Wij sturen geen spam, en u kan op elk moment uitschrijven. Wij geven uw adres niet door.