De Rode Haas Dalemstraat 6 3053 Oud-Heverlee +32 16 38 91 03
Op basis van 4 beoordelingen

De Rode Haas – Oud-Heverlee

FotoFotoFotoFoto

De Rode Haas is gelegen in de dorpskern van Haasrode in het landelijke Oud-Heverlee aan de rand van Heverleebos en Meerdaalwoud. Dit 1890ha groot natuurgebied is één van de belangrijkste openbare bosgebieden in Vlaanderen met kilometerlange wandel- en fietspaden. De vijvers, hun bosrijke omgeving en een paar cafés en eetgelegenheden zijn een geliefkoosde bestemming voor menige uitstapjes

Het guesthouse biedt 5 themakamers aan, ingericht met oog voor detail en uitgerust met kwalitatief hoogstaande materialen.. Comfort, service, rust en geborgenheid staan hoog in ons vaandel.

Naast de basisvoorzieningen bieden wij onze gasten een uitmuntende slaapervaring door de ultracomfortabele Hästens-bedden. Dit alles is omkadert met hedendaags design van het label Moooi en een knipoog naar de jaren 60-70.


Reservatieaanvraag

Verdere informatie

Kamers

De Rode Haas biedt 5 themakamers aan: 3 éénpersoonskamers en 2 tweepersoonskamers. Allen met badkamer- en- suite en volledig uitgerust met kwalitatieve en innoverende materialen. Als basisuitrusting hebben zij allen airco - flatscreen-TV - gratis internetaansluiting en minibar.

Prijs*
  • Design (2 personen): 110 €
  • Retro (2 personen): 110 €
  • Vintage (1 persoon): 95 €
  • Pure (1 persoon): 95 €
  • Romantic (1 persoon): 95 €
  • Ontbijt: 15 €
  • Gastentafel – 3-gangen: 25 €
  • Relaxruimte (2u): 75 €
Kredietkaarten

nee

Ontbijt

ja

Avondeten

ja

Parkeren

ja

Fietsen

mogelijk

Huisdieren

nee

Roken

nee

Minder mobielen

nee

Internet / wireless toegang

ja


*: Prijzen zijn indicatief en kunnen in tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest recente prijzen, contacteer de eigenaars.

Bent u de eigenaar van deze accommodatie? Beheer hier uw pagina.

Contact

Christine Van Goethem
Dalemstraat 6
3053 Oud-Heverlee
België

Reservatieaanvraag

Contacteer vrijblijvend

Andere bed & breakfasts in Oud-Heverlee en omstreken

Ervaringen van eerdere bezoekers

Verblijf: januari 2010

Geschreven op 22 september 2010 door Katherine Webster (Reiziger alleen, leeftijd 35-44)

De Rode Haas
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Totaal:
10/10

I have stayed at De Rode Haas on a regular basis whilst traveling to Leuven on business. Each visit has been a delight - the owners, Christine and Mark, are extremely welcoming and there is always a friendly atmosphere. The rooms are very comfortable and stylish - the attention to detail is impressive. Christine will also cook evening 'snacks' (which to an English person are a gourmet feast)!
De Rode Haas receives my highest recommendations.

Verblijf: augustus 2010

Geschreven op 17 augustus 2010 door Ommeganck Christophe (Gezin met tienerkinderen, leeftijd 45-54)

De Rode Haas
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
10/10

Een uitzonderlijke belevenis! Op een grauwe dag in hartje Vlaams-Brabant terechtkomen in een sublieme oase van rust. We vielen van de ene subtiele verbazing in de andere (elke kamer, vergaderzaal, slaapkamer, ontbijtruimte zelfs gang heeft wel een verrassing in petto). We hebben eventjes voor de fun gezocht naar minpunten, maar eerlijk gezegd niet gevonden. Het enorme verschil met eerdere ervaringen elders is uiteraard de heel persoonlijke, rustige maar o zo gewaarde inbreng van gastvrouw en -heer die er écht àlles voor doen opdat elke gast tevreden zou vertrekken. Een perfect huis met perfecte mensen. Na een nacht en ontbijt bij de Rode Haas vertrek je met een gelukzalig gevoel terug de wereld in. Waren er zo maar meer.

Verblijf: augustus 2009

Geschreven op 1 september 2009 door Rochais (Reiziger alleen, leeftijd 35-44)

De Rode Haas
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
10/10
Charme:
9/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
9.8/10

Je séjourne très régulièrement à Louvain. Ayant testé plusieurs hotels et chambres d'hôtes, je ne peux que recommander De Rode Haas. La qualité des chambres et le service sont bien supérieures. il est possible de manger sur place le soir. J'apprécie particulièrement le calme et l'accueil des propriétaires.

Verblijf: mei 2009

Geschreven op 8 juni 2009 door lies van acker (Paar, leeftijd 26-34)

De Rode Haas
Algemeen:
9/10
Kamer:
9/10
Service:
9/10
Charme:
9/10
Prijs/kwaliteit:
10/10
Totaal:
9.2/10

Het was een fijne ervaring om te overnachten in de Rode Haas. We hebben genoten van de mooie kamer, geslapen als rozen (we sliepen dan ook op een kamer met een kamerbrede rode roos op de muur). Genoten van een heerlijke en verrassende maaltijd 's avonds en in de ochtend een feestelijk ontbijt voorgeschoteld gekregen. Prima bediend, deskundig van uitleg voorzien over de mogelijkheden in de streek door de heer des huizes. gesnuisterd en gesnuffeld in de woonboeken die er te kijk lagen. Maar wat vooral zo fijn was, is om heel persoonlijk, stijlvol en toch ongedwongen je thuis te mogen voelen en dit dankzij warme mensen die een verblijf in de Rode Haas tot een feest maken. Dankjewel. Ik heb me daar de koningin van Spanje gevoeld. lies en jan