B&B Camelias – Brugge

Brugge biedt zonder twijfel alles voor een onvergetelijke citytrip. De stad is even welbekend voor haar religieus en historisch erfgoed als voor haar culinaire kwaliteiten. Brugge draagt niet voor niets de titel van chocoladehoofdstad!

Alle bezienswaardigheden in de binnenstad zijn gemakkelijk te voet bereikbaar langs wandelstraten en romantische reien. Zelfs tijdens de winter ademt de stad met haar vele restaurantjes, cafés en winkels een warme gezelligheid uit.

Onze ligging

Bed & Breakfast Camelias is gevestigd in het prachtig gerenoveerd woonhuis van een oude siersmederij in een rustige woonwijk langs het Stadspark. Op korte wandelafstand ligt enerzijds het Concertgebouw en de uitgangsbuurt op ’t Zand en anderzijds de Markt en Burg met historische monumenten en musea.

Daartussenin bevinden zich de winkelstraten, waarvan sommige autovrij zijn. Eetgelegenheden zijn er meer dan genoeg in onze Bourgondische stad.


Reservatieaanvraag

Verdere informatie

Kamers

Onze kamers met ontbijtbuffet


Al onze ontvangstruimtes en kamers zijn rookvrij en elegant ingericht met parket. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met bad of regendouche en toilet. Ze beschikken over een minibar, koffie/thee set, televisie en draadloos internet.

Wij serveren een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met een ruime keuze aan warme en koude gerechten en streeklekkernijen. U kan hiervan genieten in onze gezellige eet- en zitruimte, op uw kamer, of tijdens warme dagen op het terras dat uitgeeft op het nabijgelegen park.

Prijs*

€ 95.00 - € 165.00 per nacht, voor een 2-persoonskamer (2-persoonsbezetting)

Kredietkaarten

ja

Ontbijt

Wij serveren een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met een ruime keuze aan warme en koude gerechten en streeklekkernijen.

Huisdieren


Huisdieren zijn welkom. We willen u er wel attent op maken dat één van de vaste bewoners van Bed & Breakfast Camelias een hond is.

Roken

nee

Minder mobielen

ja

Internet / wireless toegang

ja


*: Prijzen zijn indicatief en kunnen in tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest recente prijzen, contacteer de eigenaars.

Bent u de eigenaar van deze accommodatie? Beheer hier uw pagina.

Contact

Bodo Strenger
Beenhouwersstraat 30
8000 Brugge
België

Reservatieaanvraag

Contacteer vrijblijvend

Andere charmeverblijven in de buurt...

Deel uw ervaringen!

Hebt u in B&B Camelias verbleven? Laat hier weten wat u ervan vond, en help anderen een goede keuze te maken!

Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

Uw ervaring
Verplicht veld. Als u dat wil, kan u ook uw initialen gebruiken.
Verplicht, maar wordt niet weergegeven. Wij sturen geen spam.

Vink het vakje aan.

Beoordeling

Geheel vrijblijvend. Wij sturen geen spam, en u kan op elk moment uitschrijven. Wij geven uw adres niet door.