Les deux F Lasserre 09100 La Tour Du Crieu +33 (0)561681558
Op basis van 1 beoordeling

Les deux F – La Tour Du Crieu

FotoFotoFotoFoto

Greet en Fien, les deux f, verwachten u - lieve gast- het hele jaar door... want verwennen en genieten zijn niet seizoensgebonden!

« Les deux f » houden van de betere film… én van het inrichten van kamers. Jullie konden zich dus geen betere gastvrouwen voorstellen.

De betere film en de betere kamer gaan hand in hand!
Er is geprobeerd de kamer zoveel mogelijk te laten baden in de sfeer van de film. Ook zijn er telkens kleine details die de kenners onmiddellijk met de film zullen linken… Jullie comfort moest uiteraard niet inboeten voor onze frivoliteit… integendeel!
Eigenlijk is er geen aanrader. Alleen een tip : je moet ze allemaal eens proberen! Niet al zappend (daarvoor zijn de films te mooi), maar rustig genietend de film uitkijken en nog eens terug komen voor de volgende!

Aangezien wij het verrassingselement toch een beetje willen bewaren, hebben wij bewust besloten om niet echt veel van de kamers prijs te geven…maar jullie kunnen op beide oren slapen: alles is in orde!


Reservatieaanvraag

Verdere informatie

Kamers

KAMER A : MATADOR
Deze kamer heeft misschien iets minder comfort, maar des te meer charme en gezelligheid. Hier adem je zo de sfeer van Almodovars films in, alsook die van de volkse stierengevechten… Niet de stier gaat hier op de knieën, maar de gast –u—…

KAMER B : LE FABULEUX DESTIN D’AMELIE POULAIN
Net zo sprookjesachtig, romantisch en grappig als de gelijknamige prachtige film… Een kamer met veel licht, alle comfort en …zelfs de kabouter en goudvis!

KAMER C : IL POSTINO
De rust en eenvoud die dichter Pablo Neruda opzocht, vind je hier terug… Een mooie serene kamer waar de zee en poëzie elkaar een hand lijken te geven – en dit allemaal aan de voet van de Pyreneeën!

KAMER D : THE ENGLISH PATIENT
Een kamer als een berbertent. Ze lijkt zo uit de woestijn geplukt… en speciaal voor jullie hebben wij de ontelbare sterren ook meegenomen…

KAMER E: LES VACANCES DE MONSIEUR HULOT
Deze grote kamer onder het dak is in het zwart-grijs-wit, net als de film van Jacques Tati.. Net als in zijn films ook hier leuke ludieke knipoogjes.. Ze leent zich te gebruiken als suite (een ligbad, salon) of als familiekamer (twee kamers).

Prijs*
  • A Matador: 1 pers € 30 / 2 pers € 45
  • B Amélie Poulain: 1 pers € 40 / 2 pers € 55
  • C Il Postino: 1 pers € 40 / 2 pers € 55
  • D The English Patient: 1 pers € 40 / 2 pers € 55
  • E Les vacances de Monsieur Hulot: 2 pers € 85 / 4 pers € 135

Steeds ontbijt bij een overnachting inbegrepen (van 8u tot 9u30)

Avondeten

angezien wij beide heel graag koken, proberen wij elke avond opnieuw een feestmaal voor onze gasten op tafel te toveren. Wij verrassen onze disgenoten met een aperitief, verschillende koude en warme hapjes, een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, koffie en een fles wijn tegen de prijs van € 23.
Wij maken er een punt van een mediterrane keuken voor te schotelen, hier en daar gekleurd met typische streekingrediënten en Belgische invloeden. Op vraag koken wij ook vegetarisch.


*: Prijzen zijn indicatief en kunnen in tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest recente prijzen, contacteer de eigenaars.

Bent u de eigenaar van deze accommodatie? Beheer hier uw pagina.

Contact

Greet & Fien
Lasserre
2, Rue des Anciens
09100 La Tour Du Crieu
Frankrijk

Reservatieaanvraag

Contacteer vrijblijvend

Andere charmeverblijven in de buurt...

Ervaringen van eerdere bezoekers

Verblijf: juli 2012

Geschreven op 23 augustus 2012 door Hilde Robbrecht (Paar, leeftijd 55-64)

Les deux F
Algemeen:
9/10
Kamer:
9/10
Service:
10/10
Ontbijt:
10/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
9/10
Totaal:
9.5/10

Lieve mensen en heerlijk eten !